Poslodavci

koper

Zaposlenje u Luci Koper!

Zapošljavanje na pristaništu u Kopru! Izvanredna prilika za zapošljavanje na Pristaništu Koper u najboljoj firmi za utovar, istovar i transport vozila.

Trenutno imamo otvorene pozicije za rad u sledećim oblastima:

RORO - (Roll-on/Roll-off) - postupak utovara i istovara vozila na brodu. Tehnika koja omogućava vozilima da se kreću na brodu, ulazeći i izlazeći pomoću sopstvenih točkova. Umesto da se vozilo pomiče kranom ili drugim uređajem, vozila jednostavno voze na brod i parkiraju se na odgovarajućem mestu. Ova tehnika olakšava i ubrzava proces utovara i istovara vozila na brodu.

Brod – istovar i utovar vozila na brodovima.

Pričvršćivanje - pričvršćivanje vozila na brodu.

✨ Uslovi za prijavljivanje: ✨

Starost do 45 godina. Fizička i zdravstvena sposobnost. Važeća vozačka dozvola kategorije B. Razumevanje srpskog, hrvatskog ili sličnog jezika. Potvrda da niste osuđivani ili potvrda o krivičnom dosijeu. 🎯 Šta nudimo: 🎯

Radnu dozvolu i dozvolu boravka za 1 godinu. Početna plata od 1300 evra bruto plus dodaci (puno radno vreme od 40 časova nedeljno, mogućnost dodatnih sati po želji radnika). Doplatci za noćnu smenu, praznike i rad vikendom. Zdravstveno i socijalno osiguranje. Naknada za godišnji odmor plus Božićni bonus. Plaćen topli obrok i prevoz do posla. Mesečne nagrade. Plaćen godišnji odmor. Mogućnosti napredovanja. Obezbeđen smeštaj - 250 evra po osobi sa svim uključenim troškovima. Pridružite se našem timu i ostvarite uspeh u radnom okruženju Luke Koper. Pošaljite svoj CV na mejl: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. sa naznakom: Aplikacija za posao na Pristaništu Koper i prijavite se odmah!

O nama

Kontekst jeste tim sastavljen od diplomiranih filologa koji imaju ogromno iskustvo u sprovođenju programa kulturne razmene i bukvalno svaki član tima bar jednom bio učesnik jednog od studentskih programa, čime je Agencija Kontekst postala prepoznatljiva i poštovana agencija na celom Balkanu i šire.

Lokacija