Dugoročno zaposlenje u Nemačkoj

Tokom naših 15 godina funkcionisanja kao agencija, procedura se menjala bezbroj puta, a Kontext se uvek na vreme prilagođava i pridržava novih propisa.

McDonald's

McDonald's

Rukovanje kase, preuzimanje narudžbi na dravtru, priprema burgera i ostalih proizvoda sa menija, čišćenje restorana, izvršavanje datih zadataka od strane predpostavljenog.

Pročitaj više
KFC

KFC

Rukovanje kasom, primanje narudžbi u drive-thru-u, pripremanje hamburgera i drugih jela, čišćenje restorana, izvršavanje postavljenih zadataka od strane rukovodioca.

Pročitaj više
PROFI CON - Contamination Control

PROFI CON - Contamination Control

Nakon što je prostorija već očišćena, vi stupate na položaj time što posebnim sfredstvima i opremom, za koje ste prethodno obučeni kako da ih koristite, dezinfikujete i neutrališite objekat.

Pročitaj više
Arbeitgeber aus Deutschland

Arbeitgeber aus Deutschland

Brauchen Sie Mitarbeiter? Sie können sie bei uns finden!

Prijavite se

Zaposlenje u Slovenija

Zaposlenje u Luci Koper

Zaposlenje u Luci Koper

RORO - (Roll-on/Roll-off) - postupak utovara i istovara vozila na brodu. Tehnika koja omogućava vozilima da se kreću na brodu, ulazeći i izlazeći pomoću sopstvenih točkova. Umesto da se vozilo pomiče kranom ili drugim uređajem, vozila jednostavno voze na brod i parkiraju se na odgovarajućem mestu. Ova tehnika olakšava i ubrzava proces utovara i istovara vozila na brodu.

Pročitaj više

Studentski programi

Zapošljavanje studenata u Nemačkoj je ono što Kontekst uspešno radi više od 15 godina. Program je deo kulturne razmene tj. kroz studentski rad mladima se pruža šansa da upoznaju jezik, kulturu, običaje i steknu radne navike.

Image

Studentski rad u Nemačkoj

Program je namenjen svim studentima uzrasta od 18 do 35 godina, koji imaju osnovno poznavanje nemačkog jezika ili napredni nivo engleskog jezika i su u mogućnosti da rade minimalno 60 dana, a maksimalno 90 dana za vreme oficijalnog letnjeg raspusta koji je propisan od fakulteta na kojem studiraju.

Image

Studentski rad u SAD

SAD je izazov za sve mlade ljude da posete i uživaju u svemu što ima da ponudi. Sjedinjene Države nazivaju „zemljom slobodnih“ upravo zato što svima nudi jednaku šansu za postizanje i napredak. Verovatno je najvažnije da Amerikanci cene svakog čoveka i ne donose poslovne i privatne odluke na osnovu nacionalnosti, društvenog statusa, porodice. Ono što cene kod ljudi je individualnost i nezavisnost.

Јазични курсеви

Јазични курсеви

Контекст нуди јазични курсеви по германски јазик за студенти и сите кандидати кои планираат да работат во Германија. Сите оние кои сакаат да работат во Германија мора да имаат основни познавања на германски јазик. Целта на овие курсеви по германски јазик е да ве оспособиме за работа во Германија.

Često postavljana pitanja - FAQ

Šta je to Steuernummer?

Poreski broj kojim ulazite u poreski sistem Nemačke. Ovaj se broj dobija pre nego dobijete prvu platu, da vas ne bi stavljali u pogrešnu poresku klasu, a time i da platite veći porez.

faq
Image
Image
Image
Image

O nama

Kontekst jeste tim sastavljen od diplomiranih filologa koji imaju ogromno iskustvo u sprovođenju programa kulturne razmene i bukvalno svaki član tima bar jednom bio učesnik jednog od studentskih programa, čime je Agencija Kontekst postala prepoznatljiva i poštovana agencija na celom Balkanu i šire.

Lokacija