Poslodavci

SSP – The Food Travel Experts

SSP – The Food Travel Experts

SSP – The Food Travel Experts u saradnji sa agencijom Kontekst objavljuju slobodna radna mesta u gastronomiji na različitim lokacijama na aerodromima, benzinskim pumpama i železničkim stanicama širom Nemačke.

Aerodrom Minhen

Aerodrom Minhen

Čišćenje aviona (m/ž/d) na aerodromu u Minhen
Unutrašnje čišćenje aviona – putničkog prostora, kokpita, sanitarnih i kuhinjskih prostorija...

Aerodrom Frankfurt

Aerodrom Frankfurt

Aerodrom Frankfurt zapošljava kandidate koji imaju termin za vizu, koji su već u Nemačkoj i žele promeniti svoje radno mesto...

PROFI CON - Contamination Control

PROFI CON - Contamination Control

Nakon što je prostorija već očišćena, vi stupate na položaj time što posebnim sfredstvima i opremom, za koje ste prethodno obučeni kako da ih koristite, dezinfikujete i neutrališite objekat.

McDonald's

McDonald's

Rukovanje kase, preuzimanje narudžbi na dravtru, priprema burgera i ostalih proizvoda sa menija, čišćenje restorana, izvršavanje datih zadataka od strane pretpostavljenog.

KFC

KFC

Rukovanje kasom, primanje narudžbi u drive-thru-u, pripremanje hamburgera i drugih jela, čišćenje restorana, izvršavanje postavljenih zadataka od strane rukovodioca.

O nama

Kontekst jeste tim sastavljen od diplomiranih filologa koji imaju ogromno iskustvo u sprovođenju programa kulturne razmene i bukvalno svaki član tima bar jednom bio učesnik jednog od studentskih programa, čime je Agencija Kontekst postala prepoznatljiva i poštovana agencija na celom Balkanu i šire.

Lokacija