Kristina Grnčarovska

Kristina Grnčarovska

Mada je mnogima ovo leto bilo jedno od najgorih leta zbog karantina i svih restriktivnih mera, ja mogu da kažem sasvim suprotno. Ovo leto mi je bilo jedno od najlepših u životu zahvaljući Work and travel programu.

Bila sam smeštena na severu Nemačke, u jednom malom gradiću koje se zove Kapeln. Lepota ovog gradića je u tome što je opkruženo velikim gradovima, koji nose epitet “a must” posetiti.Takav je grad Kiel. Najveći utisak koji mi je Kiel ostavio jeste izbalansirana ispreplećenost urbanog sa istorijskim. Upravo u jednom takvom urbanom delu nalazi se jedina kućica  koja je preživela Drugi svetski rat i sada je muzej, koji objašnjava istoriju ove kućice i sve što se u njoj događalo. Isto tako, na pola sata od Кiel-a nalazi se gradić Laboe, poznat po svojoj ulozi koju je imao kao centar svih morskih podviga sa kojim se suočavala Nemačka u dvadesetom veku.

Ukoliko tražite zabavu, šoping, kulturu i sve ostalo što jedan grad može ponuditi, sa sigurnošću vam preporučujem Кiel. Nećete zažaliti.

За Нас

Контекст е тим составен од дипломирани филолози кои имаат огромно искуство во спроведување на програмите за културна размена. Секој од тимот бил на некоја од програмите за културна размена. Наши карактеристики се исклучителна професионалност, висок стандард во комуникација, искрена и напорна работа со која Агенција Контекст стана препознатлива и почитувана агенција на целиот Балкан и пошироко.

Студентска работа во Германија

Студентска работа во USA

Локација